keittiösuunnittelu

Uuden keittiön suunnittelu on jännittävää ja hauskaa, ja kun se räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi ja sinun makusi mukaan, se istuu kotisi tyyliin saumattomasti. Anna mielikuvituksen lentää, sillä Tibrokök-keittiöt tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia.

Autamme sinua löytämään unelmakeittiöösi toimivat ratkaisut ja sopivat materiaalit, kalusteet ja yksityiskohdat. Keittiöstäsi tulee sinun näköisesi, juuri sinulle tehty.

Kun tiedämme sinun toiveesi ja tarpeesi, tulemme käymään luonasi, kartoitamme keittiötilan ja otamme tarkat mitat. Siitä alkaa keittiösuunnittelu, jossa kokonaisuutta hiotaan tarpeen mukaan, kunnes jokainen detalji on huomioitu. Uusi keittiö on elämässäsi pitkään, ja se on tehty kestämään. Siksi varmistamme, että olet täysin tyytyväinen valintoihisi ennen kuin keittiösi valmistetaan.

Valmiin suunnitelman pohjalta huolehdimme, että kaikki tuotteet ja materiaalit saapuvat sovitusti. Asentajan kanssa sovimme asennuksen yksityiskohdista ja tarkastamme, että toimitukset ovat kunnossa. Käymme aina työmaalla myös asennuksen aikana.