kumppanit

Premium Kök tekee yhteistyötä toimialan johtavien tavarantoimittajien kanssa. Laadun tulee näkyä paitsi viimeistellyissä yksityiskohdissa, myös toiminnallisuudessa ja toimitusvarmuudessa. Huipputoimittajat huolehtivat osaltaan siitä, että mahdolliset ongelmatilanteet korjataan nopeasti ja vaivattomasti, ja asiakkaamme saavat juuri sitä, mitä ovat tilanneet.

Kumppaneillamme on upeat showroomit, missä asiantuntijat neuvovat ja opastavat asiakkaitamme oikean tuotteen löytämisessä.

Cosentino Group on globaali perheyritys, joka valmistaa ja myy korkeatasoisia innovatiivisia pintoja arkkitehdeille ja suunnittelijoille.

Miele-brändin kodinkoneet ovat ainutlaatuisen puhtaine linjoineen ajattoman tyylikkäitä. Miele tarjoaa kalusteisiin asennettavia kodinkoneita poikkeuksellisen monipuolisessa valikoimassa tyylikkäitä muotoja ja värejä.

Stalan tarina alkoi arjen yksinkertaisesta tarpeesta – tiskipöydästä – ja on vuosien varrella kasvanut liiketoiminnaksi, jota ohjaa ajatus huippudesignin toteutumisesta kaikessa tekemisessä.

Tapwell tarjoaa korkeaa laatua ja innovatiivista muotoilua kustannustehokkaaseen hintaan. Koko valmistus tapahtuu Italiassa, joka on yksi maailman kärkimaista tekniikan, materiaalien ja muotoilun suhteen.

Vuodesta 1972 toiminut Beslag Design on yksi Ruotsin johtavista vedin- ja sisustustuotteiden valmistajista. Beslag Design tarjoaa vedin- ja sisustustuotteita kaikkiin tiloihin, niin kotiin kuin myymälöihin, konttoreihin, ravintoloihin ja hotelleihin.

Edelstein on perheyritys, joka valmistaa erittäin korkealaatuisia kivitasoja. Kauniin lopputuloksen takaa millintarkka mittaustyö sekä laadukas ja viimeistelty asennustyö.

Franke on sveitsiläinen yhtiö, joka toimii useilla eri markkina-alueilla maailmanlaajuisesti. Yhtiö on maailman suurin keittiöaltaiden ja pesupöytien valmistaja ja on aina eturivissä uusien materiaalien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Savo Design & Technic Oy on perheyritys, joka tarjoaa ensiluokkaisen valikoiman korkeatasoisia designtuotteita ja kalusteisiin integroitavia älykkäitä ratkaisuja. Heidän jatkuvasti kasvava tuoteperheensä on luotu helpottamaan arkea ja huomioimaan käyttäjänsä tarpeet.

Witt on niille, jotka odottavat tuotteilta huippuluokan toiminnallisuutta, laatua ja muotoilua. Witt pysyy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja on aina askeleen edellä innovatiivisten tuotteiden hankkimisessa ja kehittämisessä.