kumppanit

Premium Kök tekee yhteistyötä toimialan johtavien tavarantoimittajien kanssa. Laadun tulee näkyä paitsi viimeistellyissä yksityiskohdissa, myös toiminnallisuudessa ja toimitusvarmuudessa. Huipputoimittajat huolehtivat osaltaan siitä, että mahdolliset ongelmatilanteet korjataan nopeasti ja vaivattomasti, ja asiakkaamme saavat juuri sitä, mitä ovat tilanneet.

Kumppaneillamme on upeat showroomit, missä asiantuntijat neuvovat ja opastavat asiakkaitamme oikean tuotteen löytämisessä.

 

Cosentino Group on globaali
perheyritys, joka valmistaa ja
myy korkeatasoisia innovatii-
visia pintoja arkkitehdeille ja
suunnittelijoille.

 

 

 

Miele-brändin kodinkoneet ovat ainutlaatuisen puhtaine linjoineen ajattoman tyylikkäitä. Miele tarjoaa kalusteisiin asennettavia kodinkoneita poikkeuksellisen monipuolisessa valikoimassa tyylikkäitä muotoja ja värejä.

 

 

Stalan tarina alkoi arjen yksinkertaisesta tarpeesta – tiskipöydästä – ja on vuosien varrella kasvanut liiketoiminnaksi, jota ohjaa ajatus huippudesignin toteutumisesta kaikessa tekemisessä.

 

 

 

Tapwell tarjoaa korkeaa laatua ja innovatiivista muotoilua kustannustehokkaaseen hintaan. Koko valmistus tapahtuu Italiassa, joka on yksi maailman kärkimaista tekniikan, materiaalien ja muotoilun suhteen.

 

 

 

Vuodesta 1972 toiminut Beslag Design on yksi Ruotsin johtavista vedin- ja sisustustuotteiden valmistajista. Beslag Design tarjoaa vedin- ja sisustustuotteita kaikkiin tiloihin, niin kotiin kuin myymälöihin, konttoreihin, ravintoloihin ja hotelleihin.

 

Ylämaan Graniitti Oy valmistaa korkealaatuisia sisustuskivituotteita graniitista ja kvartsikomposiitista. Ylämaan Graniitti on 100 % kotimainen yritys. Nykyaikaiset tuotantomenetelmät, viimeisin teknologia ja vankka ammattitaito takaavat huipputuotteen.

 

 

Franke on sveitsiläinen yhtiö, joka toimii useilla eri markkina-alueilla maailmanlaajuisesti. Yhtiö on maailman suurin keittiöaltaiden ja pesupöytien valmistaja ja on aina eturivissä uusien materiaalien suunnittelussa ja toteutuksessa.