tarinamme

Mikä paikka, tunnelma ja asenne! Jotenkin kaikki loksahti kohdalleen siinä puuseppien taitavaa työtä ihastellessamme. Tässä me halusimme olla mukana. Toteuttamassa ihmisille unelmakeittiöitä, joissa jokainen yksityiskohta huokuu ammattiylpeyttä ja huippulaatua. Se velvoittaisi myös meitä tarjoamaan palvelua, joka on yhtä korkealla tasolla.
Koska meillä oli jo vuosien kokemus remonteista ja sisustamisesta, tartuimme toimeen ja perustimme Premium Kök -myymälän. Halusimme toteuttaa unelmia niin, että jokainen yksityiskohta kertoo ammattiylpeydestä ja ensiluokkaisesta laadusta.

Sisustaminen ja tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa ovat yhtä lähellä sydäntämme. Miltei viidentoista vuoden kokemuksella keittiösuunnittelusta, remonttiprojekteista ja asiakaspalvelusta edustamme ylpeinä Strömsdal Kök & Interör -keittiö ja säilytyskalusteita.

 

Premium Kök tarjoaa laadukkaita tuotteita, sisustus- ja remonttisuunnittelua sekä projektinhallintaa. Toteammekin joka päivä, että työmme on toteuttaa unelmia ihmisille, joille tavanomainen ei riitä. Tervetuloa kertomaan meille omasi, tehdään yhdessä siitä totta!

Marika ja Miia