tarinamme

Premium Kökin tarina alkoi alkuvuodesta 2019, kun ruotsalaisen Tibrokökin pitkäaikainen asentaja ehdotti, että ryhtyisin brändin edustajaksi Suomessa. Kokeneena sisustussuunnittelijana tunnistin heti mahtavan tuotteen ja mahdollisuuden, mutta en halunnut lähteä hankkeeseen yksin. Niinpä otin yhteyttä Miiaan, jolla on vankka asiakaspalvelu- ja myyntikokemus ja jonka tiesin etsivän uusia haasteita. Miia kiinnostui heti ajatuksesta ja niinpä lähdimme Ruotsiin, tutustumaan Tibron tehtaaseen.

 

Mikä paikka, tunnelma ja asenne! Jotenkin kaikki loksahti kohdalleen siinä puuseppien taitavaa työtä ihastellessamme. Tässä me halusimme olla mukana. Toteuttamassa ihmisille unelmakeittiöitä, joissa jokainen yksityiskohta huokuu ammattiylpeyttä ja huippulaatua. Se velvoittaisi myös meitä tarjoamaan palvelua, joka on yhtä korkealla tasolla.

Meissä yhdistyy rakkaus sisustamiseen ja asiakaspalvelutyöhön. Tibrokök-laadun edustajina avainasemassa on yli kymmenen vuoden kokemuksemme keittiösuunnittelusta, remonttiprojekteista ja asiakastyöstä.

Premium Kök tarjoaa laadukkaita Tibrokök-tuotteita, sisustus- ja remonttisuunnittelua sekä projektinhallintaa. Toteammekin joka päivä, että työmme on toteuttaa unelmia ihmisille, joille tavanomainen ei riitä. Tervetuloa kertomaan meille omasi, tehdään yhdessä siitä totta!

Marika ja Miia