projektinhallinta

Projektihallinnan tehtävä on huolehtia aikaa ja ammattitaitoa vaativista koordinointitehtävistä. Palvelun avulla olet ajan tasalla remontin vaiheista ja voit luottaa siihen, että työn jälkeä valvotaan puolestasi.

Meille on tärkeää, että remonttisi sujuu mahdollisimman tehokkaasti, laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa. Tarjoamme koko ammattitaitomme käyttöösi, ja laajassa yhteistyöverkossamme on luotettavat ja osaavat tekijät kaikkiin työvaiheisiin. Jos niin haluat, sinun ei tarvitse itse huolehtia mistään.

Saat apua kaikissa vaiheissa

Autamme ja neuvomme remontin kaikissa vaiheissa. Halutessasi hoidamme myös taloyhtiöilmoitukset ja avustamme rakennuslupaa vaativissa kohteissa. Työmaakoordinointi vaatii useita käyntejä työmaalla, mittauksia, tilausten organisointia ja lähes päivittäistä yhteydenpitoa projektin eri osapuoliin. Tehtäviä on usein lähes mahdotonta hoitaa oman työn ohessa.

Kun uskot projektin meidän käsiimme, voit luottaa siihen, että remonttisi pienimmätkin yksityiskohdat tehdään hyväksymäsi suunnitelman mukaisesti.