köksdesign

Att designa ett nytt kök är spännande och roligt, och när det skräddarsys efter dina specifika behov och din smak, matchar det inredningsstilen i ditt hem perfekt. Låt fantasin flöda – våra köksmodeller rymmer oändliga möjligheter.

Vi hjälper dig att hitta fungerande lösningar och lämpliga material, möbler och detaljer för ditt drömkök. Då blir ditt kök unikt och känns precis rätt för dig.

När vi fått veta dina önskemål och behov, kommer vi på besök för att kartlägga rummet och ta exakta mått. Här börjar själva planeringsprocessen, där vi finslipar din köksdesign till minsta lilla detalj. Du ska leva länge med ditt nya och hållbara kök. Därför vill vi försäkra oss om att du är helt nöjd innan tillverkningen av ditt kök börjar.

Med köksdesignen som utgångspunkt ser vi till att alla produkter och material anländer enligt överenskommelse. Vi går igenom installationsdetaljerna med vår samarbetspartner och kontrollerar det levererade materialet. Dessutom besöker vi själva bygget under installationens gång.