vår historia

Premium Köks berättelse började efter årsskiftet 2019, när svenska Tibroköks långvariga installatör föreslog att jag skulle bli representant för varumärket i Finland. Som erfaren inredningsdesigner förstod jag genast, vilken möjlighet en sådan fantastisk produkt kunde erbjuda, men jag ville inte driva företaget ensam. Därför kontaktade jag Miia, en professionell kundservice- och säljexpert som jag visste var ute efter nya utmaningar. Miia tände på idén direkt, så vi åkte till Sverige för att bekanta oss med fabriken i Tibro.

 

Vilken plats, atmosfär och känsla! Allt bara föll på plats när vi stod där och beundrade snickarnas skickliga arbete. Det här ville vi ta del i. Vi skulle förverkliga människors drömkök, där varje detalj vittnar om yrkesstolthet och bästa kvalitet. Vår uppgift skulle bli att erbjuda en kundservice med lika hög standard.

Inredning och nära samarbete med kunder ligger oss båda varmt om hjärtat. Med över tio års erfarenhet av köksdesign, renoveringsprojekt och kundservice är vi stolta representanter för Tibroköks fantastiska kvalitet.

Premium Kök erbjuder Tibroköks kvalitetsprodukter, inredningsdesign, renovering och projekthantering. Vi konstaterar varje dag att vårt jobb är att förverkliga drömmar utanför det vanliga. Hur ser din dröm ut? Välkommen och förverkliga den med oss!

Marika och Miia