vår historia

Vår berättelse började efter årsskiftet 2019, när vår långvariga samarbetspartner gav oss idén att starta en köksaffär som erbjuder kök av hög kvalité och anpassade mått. Med stöd av en lång erfarenhet inom renovering och inredning tog vi tag i saken och startade Premium Kök. Vi ville förverkliga drömmar, där varje detalj vittnar om yrkesstolthet och bästa kvalitet. Vår uppgift skulle bli att erbjuda en kundservice med lika hög standard.

Vi på Premium Kök erbjuder dej kvalitetshantverk, inredningsplanering, renovering och projekthantering. Varje dag kan vi konstatera att vårt jobb är att förverkliga drömmar utanför det vanliga. Hur ser din dröm ut? Välkommen och förverkliga den med oss!

Vilken plats, atmosfär och känsla! Allt bara föll på plats när vi stod där och beundrade snickarnas skickliga arbete. Det här ville vi ta del i. Vi skulle förverkliga människors drömkök, där varje detalj vittnar om yrkesstolthet och bästa kvalitet. Vår uppgift skulle bli att erbjuda en kundservice med lika hög standard.

Inredning och nära samarbete med kunder ligger oss båda varmt om hjärtat. Med över tio års erfarenhet av köksdesign, renoveringsprojekt och kundservice är vi stolta representanter för Tibroköks fantastiska kvalitet.

Premium Kök erbjuder kvalitetsprodukter, inredningsdesign, renovering och projekthantering. Vi konstaterar varje dag att vårt jobb är att förverkliga drömmar utanför det vanliga. Hur ser din dröm ut? Välkommen och förverkliga den med oss!

Marika och Miia