valmistus & design

Strömsdalissa puuseppäperinteitä on vaalittu usean sukupolven ajan ja monet ammateista kulkevat perintönä. Jokainen keittiö valmistetaan tilauksesta, alusta asti käsin ja yksin kappalein, juuri sinun toiveidesi ja kotisi mittojen mukaan.

Strömsdal-keittiö on tuotteena ainutlaatuinen. Keittiön rakentamiseen menee aikaa, sillä jokaisen työvaiheen tekee tehtäviinsä vihkiytynyt erikoisosaaja. Työhön kelpaavat vain valikoidut laatumateriaalit; Per on jo 30 vuoden ajan tarkistanut joka ikisen viilulevyn erikseen, ja hyväksyy vain toisiinsa täydellisesti sopivat parit, joiden puunsyyt sointuvat toisiinsa. Kun puumateriaali on valittu, on Kurtin vuoro sorvata kehys kasaan ja tarkistaa jiirit. Sitten hän liimaa kehyksen kokoon ja varmistaa, että se on suorassa. Jos oveen tulee vitriinilasit, Bengt vuolee siihen ristikon käsin. Työvaiheita ei automatisoida, koska jokainen ovi on yksilöllinen.

Myös maalauksen, lakkauksen, kokoamisen ja kalusteen sisäosien asentamisen tekevät juuri näihin työvaiheisiin harjaantuneet ammattilaiset. Kun työlle koulutetaan jatkaja, se on usean vuoden prosessi

Koko tehdas huokuu ammattiylpeyttä, joka herättää meissä suurta kunnioitusta. Meidän tehtävämme on tarjota toteutuksessa sinulle täysi tuki, ensimmäisestä keittiöluonnoksesta viimeiseen kiinnitysruuviin. Pidämme huolen, että kaikki toteutuu toiveidesi mukaan, pienintä yksityiskohtaa myöten. Mielestämme sinulla on oikeus olla luottavaisin mielin, ja sen turvan annamme sinulle ilolla.

Aloita tutustumalla keittiömallistoomme. Älä tyydy pelkkään katselemiseen, vaan tule myös käymään. Tutki toimintoja, totea yksityiskohtien viimeistely, tunnustele pintoja, avaa ovia ja sulje laatikoita. Silloin huomaat, että keittiöstä todella voi tulla elämänmittainen ystäväsi.

OVITYYPIT

Saarnipuisissa ovissamme on laaja valikoima suosituimpia värisävyjä vitivalkoisesta yönmustaan, sekä kauniita vihreitä ja sinisiä sävyjä. Saarnille olemme valinneet väripalettiimme 13 sävyä ja tammelle on tarjolla kolme erilaista pintakäsittelyä: mattalakka, silkinvalkoinen ja savutammi. Valitse suosikkisi joko omasta väripaletistamme tai NCS-asteikolta, joka sisältää yli 2000 väriä.

Jokainen ovimalli on saatavilla myös vitriiniversiona, joka tyylillisesti sopii valitsemaasi ovimalliin. Maalaamme vitriinikaapit sekä ulkoa että sisältä. Voit valita oviin antiikkiset, himmeät, vahvistetut tai kirkkaat lasit.

UPOTETUT OVET

Keittiöissä, joissa on upotetut ovet, ovat kaapistojen rungot täysin näkyvissä. Se antaa kokonaisuudelle vanhanaikaisen ilmeen.

HUULLETUT OVET

Upotettujen ja päälle asennettujen ovien välimuoto. Oven kierretapit ovat näkyvissä rungon päällä ja ovi peittää rungon vain osittain. Tyyli tuntuu enemmän klassiselta kuin modernilta.

PÄÄLLE ASENNETUT OVET

Modernissa keittiössä rungot ja saranat eivät ole näkyvissä, sillä ovet ovat päällimmäisenä ja peittävät rungon kokonaan.

LAATIKOT

Voit valita tyylikkäät, tummanharmaat metallilaatikot tai kauniit massiivitammilaatikot, joissa on sinkityt kulmat. Kaikissa laatikoissa on vaimennetut kiskot, joiden pituuden voi valita kaapin halutun syvyyden mukaan. Meiltä saat myös metalliset vaatetangot, klassiset lankakorit ja paljon muuta.