partners

Premium Kök samarbetar med de ledande leverantörerna i branschen. Allt vi gör ska vittna om kvalitet, från finslipade detaljer till funktionalitet och leveranssäkerhet. Toppleverantörer ser för sin del till att eventuella problemsituationer löser sig snabbt och kunderna får precis vad de har beställt.

Våra partners har fina utställningslokaler, där experter hjälper våra kunder välja rätt produkt till sitt kök.

 

Cosentino Group är ett globalt familjeföretag, som tillverkar och marknadsför innovativa ytor av hög kvalitet för arkitekter och designers.

 

 

 

Mieles hushållsmaskiner uppskattas för sina stilrena linjer och en tidlös design. Miele erbjuder inbyggda hushållsmaskiner i ett exceptionellt brett urval eleganta former och färger.

 

 

Stalas historia började med ett enkelt, vardagligt behov – en diskbänk. Genom åren har Stala vuxit till ett företag, som drivs av idén om toppdesign i allt de gör.

 

 

 

Tapwell erbjuder högkvalitativ och innovativ design till ett kostnadseffektivt pris. All tillverkning sker i Italien, ett av världens främsta länder när det gäller teknik, material och design.

 

 

 

Beslag Design är ett branschledande familjeföretag inom beslag- och interiörprodukter sedan 1972. Här finns beslag och inredningsdetaljer för alla rum. Till både hem, butik, kontor, restaurang och hotell.

 

Ylämaan Graniitti Oy/Ab tillverkar produkter av inredningssten, produkter av hög kvalitet av granit och kvartskomposit. Topprodukterna är möjliga på grund av moderna produktionsmetoder, den senaste teknologin och en pålitlig professionalitet.

 

 

Franke är ett schweziskt företag som agerar på många olika marknadsområden världsomfattande. Företaget är världens största tillverkare av lavoarer och diskbänkar och en av de ledande produktutvecklarna.