remonttisuunnittelu

Selkeä remonttisuunnitelma kattaa työvaiheet, aikataulun ja kustannukset. Jokainen kodin sisätilojen remontti on erilainen ja vaatii yksilöllisen remonttisuunnitelman ja toteutuksen. Remonttisuunnitelma kulkee käsi kädessä sisustussuunnitelman kanssa, ja voimme sisällyttää siihen myös eri toteutustapojen vertailun. Suunnittelussa pyrimme aina valitsemaan parhaat toteutustavat ja materiaalit, laadusta tinkimättä.

Näin hyödyt remonttisuunnittelusta

Budjettipohjainen remonttisuunnitelma on ratkaisumalli, jossa huomioidaan sinun toiveesi, tilan vaatimukset sekä kustannukset. Selvitämme ja etsimme puolestasi parhaat materiaalit ja tuotteet. Selkeä suunnitelma on myös työn suorittajalle työohje, joka helpottaa organisointia ja tehtävien vaiheistamista. Lisäksi suunnitelma toimii yksityiskohtaisena tarjouspyyntönä, joka helpottaa sen pohjalta tehtyjen työtarjouksien vertailua keskenään. Lisäksi suunnitelma toimii myös liitteenä taloyhtiölle tehtävässä muutostyöilmoituksessa. Kattavassa suunnitelmassa tehdään tarvittavat pohjakuvat, 3D-kuvat, sähköpisteiden sijainnit sekä muutokset vesipisteissä. Tarvittaessa meiltä löytyy yhteitsyökumppani arvioimaan seinän kantavuutta sekä rakennemuutoksia.

Ennen suunnittelutarjouksen antoa, temme aina kartoituskäynnin kohteessa. Tällöin selvitämme kohteen edellytykset sekä toiveesi ja tarpeesi. Mikäli asuntosi on suuremman tai pinemmän remontin tai muutoksen tarpeessa, ota yhteyttä soittamalla 010 299 4670, tai lomakkeen kautta.